V neposlední řadě pamatujme na obecenstvo v poslední řadě !-)

APEL - MODLETE SE!!!

10. 4. 2010 17:42
Rubrika: Různé

Drazí signálníci,

jak jistě víte dnes, tj. 10.4.2010, se stala jedna z nejtragičtějších nehod v novodobých dějinách Polska. Polský letecký speciál havaroval s polským prezidentem a dalšími význačnými osobnostmi Polska. Dovolte mně, abych nyní trochu odbočil a vrátil se ke smrti papeže Jana Pavla II., od které přesně na Velký Pátek 2.4.2010 uplynulo 5 let. Co mají tato dvě data společného se dozvíme, pokud se vrátíme v čase zpět, zhruba do třicátých let minulého století. V té době se velmi nevzdělané polské sestře Faustyně Kowalské dostalo poselství od Ježíše Krista, aby se lidé obrátili k Jeho Milosrdnému Srdci a prosili o Boží Milosrdenství. Ano, uhodli jste, obě data znamenají předvečer neděle Božího Milosrdentství, tedy velké pomoci těm, kteří už doputovali na této zemi a jsou mimo čas a čekání na Boha pro ně znamená doslova celou Věčnost. Ovšem, toto Boží Milosrdenství může pomoci těm, kteří ještě putují a Boha neznají či vědomě odmítají.

Pomodlete se tedy, prosím, Korunku k Božímu Milosrdentství, pokud budete chtít. Před tím, tuším že, stačí jít pouze k svatému přijímání a být v nějakém rozumném časovém horizontu od této neděle vyzpovídaný. Teď nevím, možná, že mě někdo doplní. Když to zmáknete zítra, jen houšť :-D

Teď si můžete taky klepat na čelo a říci si: "no jo, další poděs, co zase neví, co by roupama dělal". Ale drazí, na téhle zemi jsme jen návštěvníci a dnešní tragédie nás má upozornit na to, že zemřít může KDOKOLIV z nás a hlavně KDYKOLIV. Hrajeme o celou Věčnost. A je to boj.

DRŽTE SE!!!

Respectfully

       Jirkas

 

 

Zobrazeno 1045×

Komentáře

Lenča

AMEN !!!:-)<br />
díky za článek...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz